Me tarjoamme

Hoitoalan työn merkityksellisyydestä ja kutsumusammateista puhutaan paljon. Siltikin teemme tätä vastuullista työtä pystyäksemme elättämään itsemme ja perheemme. Siksi tarjoammekin kilpailukykyisen palkan lähihoitajillemme ja toivomme sen osoittavan, että Villa Ilo haluaa pitää heistä kiinni. Ajattelemme, että palkka ei ole vain rahaa vaan myös arvostuksen osoitus.

Kenties tärkein työsuhde-etumme on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja henkilökohtaiseen arkeen. Sitä mahdollistaa autonominen työvuorosuunnittelu sekä työvuoronvaihtomahdollisuus. Lisäksi liikkumatilaa toteuttaa omia unelmiaan työn ulkopuolella antaa palkaton vapaa ja työaikapankki.

Toinen tärkeä tarjoamamme mahdollisuus on tilaisuus kehittyä ammattilaisena. Kuuntelemme mielellämme hyviä ehdotuksia ja haluamme uudistaa tapoja toteuttaa suomalaisia hoivapalveluja. Meillä on useita asiakasryhmiä, joilla kullakin on omat tarpeet ja erityispiirteet. Lisäksi palvelumme kattaa laajan skaalan aina tuetusta asumisesta HoviKlubi-päivätoimintaan.

Toivottavasti kiinnostuit, sillä tarvitsemme mukaan henkilöitä, jotka välittävät. Kysy muista työsuhde-eduista joko soittamalla tai laittamalla avoin hakemus.

Villa ilo arvona on hyvä palvelu

Ota yhteyttä

Mira Nurminen, toiminnanjohtaja

Mira Nurminen
Palvelujohtaja

p. 044 765 8072
mira.nurminen@villailo.fi